четвртак, 20. новембар 2014.

EMILIJA DJONIN - Junior Eurovision Song Contest 2014


At first sight Malta looks like it was made of a golden stone, colored with the sunshine and just risen from the Mediterranean sea... 




In November 2014 year, this golden island was the host for the Junior Eurovision Song Contest 2014.




At that event I was the costume designer & stylist for Serbian contestant Emilija Djonin, and I was flattered by many represenatives of Europian media.

Ema is a beautiful girl but her magic is even more in her voice, and that voice can not leave you indifferent. The main idea was to highlight her inner peace and the magnificent voice by modern stage costume as well as offstage outfits. I  based that idea on a dynamic black and white contrast which helped me to made an unbeatable combination that has made a clear distinction between Ema and the other participants. Numerous media led by the Maltese television saw Ema as a talented girl who visually dominated by simplicity, minimalism, modern and skillful play of achromatic tones, still possessing the spirit of a child.
-----------------------------------------------------------------------------

Malta napravljena od kamena u boji zlata, okupana suncem, delovala je kao da upravo izranja iz Mediterana... A ove godine ona je bila domaćin Junior Evurovision Song Contest-a.
Ono što mogu da kažem iz ugla kostimografa & stiliste koji je bio angažovan za srpsku predstavnicu i dobio brojne pohvale od inostranih medija, jesta da je malteška televizija napravila izvanredan šou, što može da posvedoči svaka od zemalja učesnica.
Srbiju je predstavljala Emilija Djonin, divna devojčica čiji glas nikoga nije mogao da ostavi ravnodušnim. Ideja je bila da se njen unutrašnji mir, i raskošni glas naglase scenskim kostimom ali i odećom za vanscenske aktivnosti, koja se temeljila na  dinamičnom kontrastu crne i bele boje čineći ipak nenadmašnu kombinaciju koja je napravila jasnu razliku izmedju Eme i ostalih učesnika. Brojni mediji na čelu sa Televizijom Malte izdvojili su Emu kao jednu talentovanu devojčicu koja je vizuelno  dominirala jednostavnošću, modernim minimalizmom i veštom igrom ahromatskih tonova,  posedujući i dalje duh deteta.














Нема коментара:

Постави коментар